Robert Antonescu - producție, editing

De când am ieșit de pe băncile facultății (de Filosofie), m-am ocupat cu două lucruri: scrisul și business-ul. Am descoperit industria video printr-o fericită întâmplare, scriind un scenariu de scurt metraj (care a devenit film și a luat premii). Odată ce-am prins gustul producției de film, nu a mai fost cale de întoarcere. Am descoperit că asta mi se potrivește cel mai bine și nu m-am mai uitat înapoi. Mă bucur de fiecare oră petrecută la filmări, e singura activitate care mă încarcă, în loc să mă consume.

Bogdan Gafencu - DP

Am lucrat în multe proiecte creative, în care se simțea nevoia de spontaneitate - trebuia să vin cu soluții foarte concrete, în timpul cel mai scurt. În astfel de momente, când efectiv nu ai timp să-ți aranjezi lumina chiar așa cum ți-ai dori sau trebuie să-ți iasă din cât mai puține duble o anumită scenă, simți că echipa se bazează pe cunoștințele și deciziile tale, iar asta te responsabilizează foarte tare și te face mai concentrat, mai alert. Eu cel puțin așa funcționez.

Ada Popescu - producție

Având un background în management de proiect, inițial povestea cu filmul a fost ca o joacă. Experimentam lucruri noi, ne distram foarte mult, iar la sfârșit vedeam un produs cu cap și coadă, o poveste ieșită din mâna unei echipe, un rezultat al unui alt tip de proiect, complet diferit de ceea ce realizasem până atunci. Sentimentul de a aparține unei echipe care se completează și se ajută, care învață împreună și devine din ce în ce mai competentă - asta m-a atras cel mai mult.

Ștefania Antonescu - legal, financiar

Oamenii pasionați de film, de producție, pot petrece ore lungi la o filmare uitând de orice - mâncare, somn, dureri lombare etc. La fel de ușor uită, din păcate, să aducă facturi sau contracte semnate. Norocul lor că rămâne cineva la birou și dă telefoane, ține evidența, pune toate hârtiile la locul lor.